The Arbitrarily Accusing Mealynose

Like To Get To Know You

Underbart att resa

Jag skulle gärna vilja se mer av världen och jag skulle inte tacka nej till att se mer och resa mer. Det finns mycket att upptäcka och göra i så många olika länder. Ja det är verkligen härligt att kunna få prova på och se nya saker och kulturer och ny mat.
Det finns många länder som skulle vara kul att besöka som jag ännu inte har sett. Något som verkar bli mer och mer populärt är tunisien resor. Och det kan ma nja förstå då det är ett spännande land som har mycket kultur och säkert väldigt god mat.

Kul med något nytt

Ja det är härligt att det finns så mycket att se och göra och att det finns så mycket nytt som man kan tänka sig göra och se.
Så det vore trevligt att få upptäcka tunisien, kan tänka mig att det är väldigt spännande och jag tycker det är kul att pröva på lite ny mat så det är alltid något som jag ser fram emot när jag kommer till ett nytt land.

Ja det finns så mycket och det finns så många olika ställen som är värda att ses och jag skulle gärna vilja se lite mer av världen och se vad den har att erbjuda.
Men man får ta en resa i taget och njuta av dom resorna som man kan göra. Det finns väldigt mycket som man kan se även i sitt egna land, man har mycket att upptäcka vart man än kommer. Det gäller att ta sig lite tid till det och så hittar man nya spännande saker om man gärna vill se och upptäcka. Ja det är verkligen något som man ska ta sig tid till att göra för att det ska blir så bra som det bara går.
Ja men en resa till tunisien vore inte helt fel.